Werken bij Van Veghel

Nordin aan het woord!

‘’Vertel eens wat over jezelf’’?
Hoi ik ben Nordin Kadaoui, 47 jaar en ik kom uit Eindhoven. Ik ben geboren in Marokko en woon sinds 1975 in Nederland. Ik heb eerst nog elders gewerkt als timmerman, maar werk nu al zo’n 30 jaar bij Van Veghel Industrial Packaging.

‘’Hoe ben je bij Van Veghel terecht gekomen’’?
Ik ben gestart zonder opleiding, dus ik kreeg hier een mooie kans. Het was eigenlijk de bedoeling dat dit een tijdelijk baantje zou zijn, maar nu zit ik hier alweer 30 jaar. Eerst begonnen als timmerman op de vloer en tussendoor laden en lossen. Inmiddels ben ik fulltime heftruckchauffeur en magazijnbeheerder. Ik ben er langzaam ingerold zullen we maar zeggen. Naast het magazijnbeheer en zorgen dat alles op de juiste plek staat, instrueer ik ook enkele productiemedewerkers. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor alle houten kratten, kisten en vloeren die aan DAF Trucks geleverd worden.

‘’Wat maakt het zo leuk om bij Van Veghel te werken’’?
Het is leuk bij Van Veghel door de gezellige collega’s. En hard werken, ja, dat hoort erbij! De directie is goed voor het personeel. Toen ik 19 jaar was had ik moeite om een appartement te vinden. Ik stond eigenlijk op het punt om noodgedwongen te vertrekken, maar toen zei Jan van Veghel: ‘”wij regelen dat wel voor jou’’. Zij hebben toen voor mij geregeld dat ik ergens in de buurt kon wonen. Daar was ik echt heel blij mee.

‘’Heb je nog tips voor mensen die bij Van Veghel willen komen werken als timmerman’’?
Je moet hard willen en kunnen werken. Een goede motivatie en inzet is belangrijk en je dient tekeningen te kunnen lezen en logisch kunnen nadenken. En, niet geheel onbelangrijk, je moet een gezellige toevoeging zijn op de werkvloer.

Recent Nieuws

Vacature: Chauffeur

Vacature: Chauffeur

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Chauffeur"   Van Veghel is een familiebedrijf dat gevestigd is in...

Vacature: Medewerker Zagerij

Vacature: Medewerker Zagerij

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Medewerker Zagerij / Productiemedewerker"   Van Veghel is een...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right