METAAL INDUSTRIE

Ladingen in de metaalindustrie zijn meestal groot en zwaar. Het vinden van de juiste verpakkingsoplossing is dan ook een opgave van formaat. Temeer omdat de verpakking bestand moet zijn tegen de zware omstandigheden in een industriële omgeving. Ook hanteerbaarheid, handling en opslag is een belangrijk issue.

Verpakkingsoplossingen voor de metaalindustrie

Van Veghel biedt de metaalindustrie verpakkingsoplossingen die ervoor zorgen dat uw goederen onbeschadigd en veilig aankomen op de plaats van bestemming, met inachtneming van de veiligheid van mens en omgeving. Dat alles terwijl we u kosten helpen te besparen op uw verpakking én in de hele supply chain.

DE BESTE OPLOSSING IN ELKE SITUATIE

Half-fabricaten van ijzer, staal of aluminium kennen diverse verschijningsvormen: staven, pijpen, rollen, spoelen, platen en profielen. Vaak moeten deze beschermd worden tegen vocht en corrosie, wat extra eisen stelt aan de verpakkingsmethode. Wij ontwerpen en fabriceren de verpakking die het meest geschikt is in uw situatie, ongeacht de aard, het gewicht of de omvang van uw lading.

PRODUCTOPLOSSINGEN

  • Sheet Pallets
  • Skids
  • Coilpallets
  • Houten ondersteuningen
  • Verpakkingsmaterialen

HULP NODIG?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met ons via onderstaande button.

Recent Nieuws

Vacature: Chauffeur

Vacature: Chauffeur

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Chauffeur"   Van Veghel is een familiebedrijf dat gevestigd is in...

Vacature: Medewerker Zagerij

Vacature: Medewerker Zagerij

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Medewerker Zagerij / Productiemedewerker"   Van Veghel is een...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right