OPLOSSINGEN

Van Veghel Industrial Packaging, gevestigd in Eindhoven, is totaalleverancier op het gebied van verschillende industriële- en  logistieke verpakkingen. We ontwerpen en produceren niet alleen verschillende verpakkingen op maat maar hebben ook een probleemoplossend vermogen. Daarnaast geven we advies bij veel verschillende verpakkingsvraagstukken, om een passende verpakkingsoplossing te bieden.

MULTI-MATERIAL PACKAGING SOLUTIONS /

Vernieuwende verpakkingsmethodes, die inspelen op de actuele vraag en behoefte vanuit de industrie, staan garant voor de beste bescherming van uw waardevolle productie en kapitaalgoederen. Innovatieve oplossingen waarbij rekening wordt gehouden met uw budget. Zo produceren wij op basis van onze ruime ervaring en degelijk vakmanschap hoogwaardige verpakkingen voor producten en machines voor de industrie.

ENGINEERING – DESIGN – SERVICES /

Naast het ontwerpen, produceren en leveren van verpakkingen zijn wij u van dienst met een uitgebreid pakket aan services. Zo verpakken wij uw kapitaalgoederen. Door klantgericht met u mee te denken en onze service op uw behoefte af te stemmen streven wij er naar om u kostenefficiënt zoveel mogelijk te ontzorgen.

GLOBAL SUPPLY & LOGISTICS /

Alles wat verpakt moet worden vraagt ook om een vervoersoplossing. Een breed scala aan vervoersoplossingen over weg, zee en door de lucht waarbij ook zorgdragen voor de administratieve afhandeling maakt het dienstenaanbod van Van Veghel compleet. Deze waardevolle totaaloplossing bestaande uit verpakking, service en vervoer niet alleen efficiënt maar biedt tevens comfort en gemak. Dit alles gecombineerd met onze persoonlijke aandacht voor uw belang vinden onze klanten van onderscheidende waarde. Wij zetten voor onze klanten net die extra stap.

TOTAL COST OPTIMIZING /

De meest efficiënte manier om te verpakken? Hou in de ontwerpfase al rekening met het samenstellen van een product-verpakkingscombinatie. Van productie tot gebruik, van afval tot grondstof. Dit resulteert vaak in innovatieve product- en verpakkingsoplossingen, die op termijn winst opleveren, zowel op het gebied van milieu-impact, als in termen van kostenreductie en toegevoegde waarde.

ONZE KLANTSEGMENTEN

Van Veghel levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Wij staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.

Recent Nieuws

Vacature: Chauffeur

Vacature: Chauffeur

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Chauffeur"   Van Veghel is een familiebedrijf dat gevestigd is in...

Vacature: Medewerker Zagerij

Vacature: Medewerker Zagerij

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Medewerker Zagerij / Productiemedewerker"   Van Veghel is een...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right