ENGINEERING – DESIGN – SERVICES

Naast verpakkingen voorzien wij in een uitgebreid pakket aan services. Zo verpakken wij bijvoorbeeld uw kapitaalgoederen op locatie. Door klantgericht met u mee te denken en onze service op uw behoefte af te stemmen ontzorgen wij u op een kostenefficiënte manier in de laatste schakel van het productieproces.

ONZE ONDERSCHEIDENDE AANPAK

Van Veghel werkt met een onderscheidende aanpak. Onze projecten, maar ook onze seriematige klanten, krijgen van ons een totaal-ontzorgende service met klantvriendelijk ingerichte processen.

  • Projectbespreking / Verpakkingsspecificaties bepalen
  • Inmeten op locatie
  • Ontwerp / Werkvoorbereiding
  • Uitvoerende fase waarin het project verpakt wordt
  • Uitvoerende fase waarin het project verladen wordt
  • Projectmanagement / Documenteren en borgen van projectgegevens
  • Projectevaluatie
  • Op deze pagina zijn enkele van onze services verder toegelicht.

Maatwerk

Onze verpakkingsspecialisten ontwikkelen een maatwerkoplossing voor ieder vraagstuk, volledig afgestemd op de door u opgegeven eisen en wensen. Bijvoorbeeld stofvrij, schokdempend of volledig opgesloten verpakt in buffermateriaal, verpakt in kisten of kratten die stapelbaar, demontabel, brand-, corrosie werend of geconditioneerd dienen te zijn. Ook voor een zeewaardige verpakking of een verpakking geschikt voor luchtvracht kunt u bij ons terecht. Er zijn talloze praktijkvoorbeelden waarbij onze productie afdeling complexe en klant-specifieke verpakkingsvraagstukken heeft opgelost. Klik op de onderstaande voorbeelden voor meer informatie over des betreffende verpakkingsoplossing.   

VERPAKKEN OP UW LOCATIE

Verpakken kan afhankelijk van het project bij u op locatie of bij Van Veghel. Als u kiest voor in-house of on-site verpakken, komen onze professionele en gecertificeerde verpakkers met alle benodigde verpakkingsmaterialen – kisten, kratten of andere exportverpakkingen – naar u toe. Of desgewenst naar uw expediteur. Klanten kiezen vaak voor verpakken op locatie vanwege het gemak. Of omdat er sprake is van een zeer grote of kwetsbare vracht en levert een extra kostenbesparing van onderling transport op.

 

VERPAKKEN – SHRINK-WRAPPING

Van Veghel gebruikt bij haar projecten meer en meer shrink-wrap om goederen te verpakken. Shrinkwrap is een transparante plastic film om materiaal te verpakken dat bij verhitting strak krimpt om het verpakte materiaal. Krimpfolie wordt o.a. gebruikt om bijvoorbeeld dozen, blikjes of beladen pallets te verpakken en is is leverbaar in diverse dikten, sterkten en krimpratio’s.

VERLADEN – LASHEN VAN FLATRACKS

Vaak is de omvang van goederen en producten te groot voor transport via container mogelijk te maken. Morpak heeft daarom geïnvesteerd in de juiste apparatuur om flatrack-trucks te lashen. Het lashen houdt in dat de onderdelen zo gepositioneerd worden dat deze op een overslagpunt /eindbestemming zo efficiënt mogelijk kunnen worden overgeladen of geplaatst kunnen worden. Dat leidt vooral bij grotere goederen en machines tot een groot kostenvoordeel gezien onnodige (de)montage daardoor niet meer nodig is.

PROJECTMANAGEMENT

Bij projecten is het belangrijk om structureel te kunnen afstemmen over de voortgang van uw project. Morpak draagt zorg voor de totale stroom aan documentatie en borging van projectgegevens. Op deze manier kan Van Veghel 24/7 het project voor u monitoren en de voortgang inzichtelijk maken.

Ontwerpen en testen

Van Veghel beschikt over alle mogelijkheden om samen met u een verpakking op maat te ontwikkelen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van CAD-ondersteuning. Wij zorgen voor een verpakkingsontwerp dat helemaal is afgestemd op uw product. De verpakking kan vervolgens gecontroleerd worden met alle denkbare testen, zoals valproeven en klimaatkamertesten. Indien gewenst wordt er een prototype vervaardigd, zodat de verpakking in de praktijk getest kan worden.

Kwaliteit en snelheid

Wij beschikken over een ruime voorraad hout (ISPM-15) en een uitgebreid assortiment basismaterialen. Dit betekent dat wij uw verpakking snel en flexibel kunnen produceren. Heeft u een specifiek verpakkingsvraagstuk neemt u dan gerust contact op met onze afdeling productie door het invullen van het contactformulier. Zij plannen dan graag een afspraak met u in om uw eisen en wensen te inventariseren, om vervolgens tot een sluitende offerte te kunnen komen.

HULP NODIG?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met ons via onderstaande button.

ONZE KLANTSEGMENTEN

Morpak levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Morpak staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.

Recent Nieuws

Vacature: Chauffeur

Vacature: Chauffeur

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Chauffeur"   Van Veghel is een familiebedrijf dat gevestigd is in...

Vacature: Medewerker Zagerij

Vacature: Medewerker Zagerij

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Medewerker Zagerij / Productiemedewerker"   Van Veghel is een...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right