GLOBAL SUPPLY & LOGISTICS

Bent u niet alleen op zoek naar de beste verpakking, maar ook naar een oplossing voor een logistiek probleem? Bij ons kunt u terecht voor het complete logistieke traject. Van voorraadbeheer en handling tot en met de verzending. Met deze extra service hoeft u hier zelf niet meer naar om te kijken.

ONZE DRIJVENDE KRACHT

We beschikken over een uitgebreid partnernetwerk van wereldwijde kantoren en distributiecentra. Onder het motto ‘geen brug te ver, geen zee te hoog’, verzorgen wij zowel internationaal wegtransport als zee- en luchttransport. Naast regulier transport verzorgen wij ook uitzonderlijk transport, zoals het vervoer van gevaarlijke stoffen.

VAN DEUR TOT DEUR

Door onze intermodale transportmogelijkheden kunnen we uw goederen desgewenst van deur tot deur bezorgen. Wat u ook wilt vervoeren en wat de eindbestemming ook is: wij vinden de beste transportoplossing in uw situatie. Gespecialiseerd in verpakkingen voor alle soorten transportmodaliteiten, zorgen wij ervoor dat uw vracht optimaal beschermd en veilig op weg gaat.

OOG VOOR KOSTENBESPARING

Hedendaagse Supply Chains zijn met het oog op de kosten zo lean mogelijk ingericht. Wij hebben onze dienstverlening specifiek afgestemd op deze werkprocessen. Just in time leveringen voorkomen kosten veroorzaakt door vertraging en opslag, doors naadloos aan te sluiten op uw workflow kunt u snel en efficiënt geleverd aan uw klant.

MOGELIJKHEDEN

PERSOONLIJK CONTACT / KORTE LIJNEN

Persoonlijke service en korte lijnen passen sinds oudsher bij het familiebedrijf Van Veghel. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen schakelen, flexibel te zijn en zo tot een passende oplossing te komen, voor ieder vraagstuk. Kortom: aandacht voor alle aspecten van onze dienstverlening.

Alle verpakkingsdisciplines onder één dak:

  • Het leveren van alle benodigde verpakkingsmaterialen
  • Het (on-site) verpakken van uw product
  • Het verzorgen van het volledige logistieke traject (door-to-door)
  • Het regelen van de benodigde verzekeringen
  • Het vervoeren van uw producten naar de meest uiteenlopende bestemmingen
  • Just-in-time-delivery

TOTALE ONTZORGING

Door het leveren van een totaaloplossing kunnen wij u volledig ontzorgen voor het gehele verpakkingsproces. Wij adviseren, wij ontwerpen, wij produceren en wij leveren. Om de scope van een project te bewaken zorgen wij voor constante monitoring en waarbij nodig ook voor de administratieve afhandeling van projecten. Zo heeft u er geen omkijken na en bent u verzekert van optimaal gemak tegen maximale kwaliteit.

HULP NODIG?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Dimitri via onderstaande button.

ONZE KLANTSEGMENTEN

Van Veghel levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Wij staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.

Recent Nieuws

Vacature: Chauffeur

Vacature: Chauffeur

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Chauffeur"   Van Veghel is een familiebedrijf dat gevestigd is in...

Vacature: Medewerker Zagerij

Vacature: Medewerker Zagerij

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Medewerker Zagerij / Productiemedewerker"   Van Veghel is een...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right