MULTI-MATERIAL PACKAGING SOLUTIONS

Vernieuwende verpakkingsmethodes, die inspelen op de actuele vraag en behoefte vanuit de industrie, staan garant voor de beste bescherming van uw waardevolle productie en kapitaalgoederen. Innovatieve oplossingen waarbij rekening wordt gehouden met uw budget. Zo produceren wij op basis van onze ruime ervaring en degelijk vakmanschap hoogwaardige verpakkingen voor producten en machines voor de industrie.

KISTEN /

Kisten zijn een veelgebruikte en duurzame export- en transportverpakking. Mede door de vele opties die Van Veghel aanbiedt is een kist zowel voor grote als kleinere ladingen een efficiënte en prijsgunstige oplossing.

KRATTEN /

Houten kratten zijn door hun open constructie materiaal- en kostenbesparend. In veel gevallen is de exportkrat een duurzaam en voordelig alternatief voor de exportkist.

VLONDERS EN PALLETS /

Houten vlonders of houten pallets zijn een goed en voordelig alternatief voor kisten en kratten. Verstevigd met bouten zijn onze vlonders en pallets bestand tegen ruwe behandeling tijdens het transport.

HOLBLOKKEN /

Holblokken en transportzadels zijn de ideale oplossing voor het vervoeren van o.a. pijpen, buizen, ketels en andere producten met rondingen. Vaak worden holblokken en transportzadels ook in combinatie met andere verpakkingen ingezet.

KARTONNEN VERPAKKINGEN /

Bij kartonnen verpakkingen moet u niet alleen denken aan simpele kartonnen dozen. Karton is een lichtgewicht exportverpakking dat zowel lichte als zwaardere vrachten heel prijsgunstig kan vervoeren.

ASSORTIMENT AAN VERPAKKINGSMATERIALEN /

Wij hebben een ruim aanbod aan (beschermende) verpakkingsmaterialen, waarmee uw goederen optimaal beschermd zijn tijdens transport, opslag en overslag. Veelal op voorraad en anders Just-In-Time op uw locatie. Een geruststellend idee.

VOUWKISTEN /

Easybox is een herbruikbare verpakking van metaal, hout en multiplex. De vouwkisten hebben vier vouwwanden met een bodem en een deksel. Op verzoek worden ze voorzien van balken zodat de kisten met een vorkheftruck of met een pompwagen zonder beschadigingen aan te brengen kunnen worden verplaatst. Deze kisten zijn geheel gesloten, gemaakt van diverse diktes berkenhout en geschikt voor diverse exportdoeleinden. In tegenstelling tot kisten die van multiplex of vurenhout worden gemaakt, zijn de standaard vouwkisten licht van gewicht. Dit levert bij transport kostenbesparingen op. Er zijn diverse oplossingen voor de bodem mogelijk.

ONZE KLANTSEGMENTEN

Van Veghel levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Wij staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right