VOUWKISTEN

Easybox een herbruikbare verpakking van metaal, hout en multiplex. De vouwkisten hebben vier vouwwanden met een bodem en een deksel. Op verzoek worden ze voorzien van balken zodat de kisten met een vorkheftruck of met een pompwagen zonder beschadigingen aan te brengen kunnen worden verplaatst. Deze kisten zijn geheel gesloten, gemaakt van 4-6-9 mm dik berkenhout en geschikt voor diverse exportdoeleinden. In tegenstelling tot kisten die van multiplex of vurenhout worden gemaakt, zijn de standaard vouwkisten licht van gewicht. Dit levert bij transport kostenbesparingen op. Er zijn diverse oplossingen voor de bodem mogelijk.

VOORDELEN MORPAK EASYBOX

  • Ideaal voor alles van licht tot zwaar, gevoelige producten en waardevolle en diefstal gevoelige producten
  • Eenvoudig op te bouwen en te openen
  • Vermindert gewicht, transportkosten, gemakkelijk op te bergen en te hanteren
  • Herbruikbaar, eenvoudig te monteren, uit elkaar te halen en op te slaan voor later gebruik
  • Uitzonderlijke bescherming tegen moeilijke transportomstandigheden, langdurige opslag en klimaatverandering
  • Conform internationale fytosanitaire regelgeving (ISMP 15) voor export van houten verpakkingen

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE!

Vouwkisten worden gebruikt voor transport van diverse materialen, zoals b.v. (machine)onderdelen.

De vouwkisten zijn gemaakt van multiplex gecombineerd met elektrolytisch verzinkte metalen profielen welke functioneren als scharnieren. De kisten nemen minimale opslagruimte in doordat ze plat gevouwen aangeleverd worden.

Deze vouwkisten zijn geschikt voor export zendingen onder de strengste voorwaarden en kan worden gecertificeerd voor zendingen van gevaarlijke goederen.

Mocht u behoefte hebben aan het veilig transporteren van bijvoorbeeld schaalmodellen of maquettes, dan kunnen wij u ook daarmee helpen. Wij maken het voor u op iedere gewenste maat en uitvoering.

Meer informatie? Neem contact op via de mail: sales@vanveghelbv.nl

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met onze salesmanager Erick van der Weijden.

ONZE KLANTSEGMENTEN

Van Veghel levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Wij staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.

Recent Nieuws

Vacature: Chauffeur

Vacature: Chauffeur

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Chauffeur"   Van Veghel is een familiebedrijf dat gevestigd is in...

Vacature: Medewerker Zagerij

Vacature: Medewerker Zagerij

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Medewerker Zagerij / Productiemedewerker"   Van Veghel is een...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right