Sinds 1960 uw verpakkingsspecialist

sinds 1960 toonaangevend in het ontwerpen en produceren van industriële verpakkingen

Van Veghel Industrial Packaging is een toonaangevend verpakkingsbedrijf gevestigd in de slimste regio van Nederland: Brainport. Meer dan zestig jaar ervaring in het vak; daar profiteert u van!

OVER VAN VEGHEL INDUSTRIAL PACKAGING

Van Veghel Industrial Packaging is al sinds 1960 toonaangevend in het ontwerpen en produceren van industriële verpakkingen. Met ons ruime aanbod aan verpakkingsmaterialen biedt Van Veghel innovatieve oplossingen voor alle denkbare toepassingen.

Sinds 2019 is Van Veghel Industrial Packaging onderdeel van Morpak Industrial Packaging. In 2020 is ook Prokonpack daaraan toegevoegd.

De bedrijven binnen de groep versterken elkaar door kennis en ervaring te delen op het gebied van ontwerp & design, innovatie in duurzame verpakkingen en logistiek. Daardoor zijn ze in staat om zowel seriematige alsook industriële hightech producten perfect te beschermen en wereldwijd te transporteren. Mede met dank aan 150 jaar gebundeld vakmanschap bij Morpak, Van Veghel en Prokonpack

Onze jarenlange expertise en ons vakmanschap maken het mogelijk om verpakkingen zelf te ontwikkelen en te produceren. Vanzelfsprekend werkt Van Veghel volgens de strengste kwaliteitsnormen. Onze organisatie is ISO 9001 gecertificeerd en het hout voldoet aan de eisen van ISPM-15. Wij staan voor service, kwaliteit en professionaliteit. Kortom, in Van Veghel vindt u een betrouwbare partner voor al uw verpakkingsvraagstukken.

Naast solide en betrouwbare verpakkingsoplossingen gaat onze dienstverlening nog een stap verder. Een waardevol netwerk biedt ons alle mogelijkheden om tevens het (internationaal) transport van uw goederen begeleiden. Daarmee kunnen wij voorzien in een complete en ontzorgende totaaloplossing in de laatste schakel van het productieproces. Iets dat enorm wordt gewaardeerd door onze bestaande klanten.

ERKEND LEERBEDRIJF

Van Veghel Industrial Packaging is een erkend leerbedrijf. We begeleiden studenten zo dat we hen opleiden en klaarstomen voor de arbeidsmarkt. Dit doen we door de student mee te laten draaien in de functie waar hij of zij naar toe wil groeien.

Wilt u meer informatie over het erkende leerbedrijfskeurmerk, SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven), bekijk dan de website.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Van Veghel Industrial Packaging is herbenoemd tot ambassadeur Brabants Besten 2018. De provincie Noord-Brabant benoemt elk jaar verschillende bedrijven tot Brabants Besten, omdat zij uitblinken in de manier waarop zij hun medewerkers op vernieuwende wijze inzetten.

Samen met een 40-tal bedrijven neemt Van Veghel wederom de rol van ambassadeur op zich. Ook komend jaar zullen deze Brabants Besten een voorbeeld zijn voor ondernemers uit het MKB-segment om een tandje bij te schakelen én achterblijvers een spiegel voor te houden in het streven naar een sterker en socialer bedrijfsleven. Van Veghel draagt hier aan bij door samen te werken met sociale werkplaatsen, waar mensen met een beperking een kans krijgen om te werkervaring op te doen, en penitentiaire inrichtingen. Daarnaast zijn er bij Van Veghel ook werkplekken voor mensen met een arbeidsbeperking.

Lid van brainport industries

Van Veghel Industrial Packaging is sinds april 2016 lid van Brainport Industries. Brainport industries is een netwerk van meer dan 100 hightech toeleveranciers.

Door deze samenwerking wordt er een omgeving gecreëerd waarin een constante stroom van kenniswerkers en vakmensen Nederlandse toeleveranciers in staat stelt om omzet te verhogen en innovatiekracht te versterken. Met andere woorden het doel van Brainport Industries is de toeleveranciers in deze hightech ketens ‘te verbinden’, gezamenlijk de professionaliteit van de keten en de concurrentiekracht te vergroten.

Wij voelen ons verantwoordelijk om hen een fijne en betrouwbare werkplek te bieden. Wij helpen hen daarom graag bij hun persoonlijke ontwikkeling. Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel en is onderdeel van onze duurzame missie.

Recent Nieuws

Vacature: Chauffeur

Vacature: Chauffeur

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Chauffeur"   Van Veghel is een familiebedrijf dat gevestigd is in...

Vacature: Medewerker Zagerij

Vacature: Medewerker Zagerij

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... Wij zijn op zoek naar een "Medewerker Zagerij / Productiemedewerker"   Van Veghel is een...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right